Ramada.Nationale norm voor het verlies van olie ondergedompelde transformatorVeld zal profiteren

  • vrijgavetijd:2022-04-25 02:31:52
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:127
  • Korte omschrijving:

    Ramada.,De plastic omhulsels van elektrische producten en kantoorbenodigdheden zijn uitgerust met grondkabels. Als de isolatietl

Artikel inhoud

De plastic omhulsels van elektrische producten en kantoorbenodigdheden zijn uitgerust met grondkabels. Als de isolatietlaag beschadigd is en de behuizing onder stroom wordt gezet, zal de elektrische stroom via de geïnstalleerde grondkabels in de aarde lekken, zodat het doel van de veiligheid wordt bereikt, anders zal het een nadelige invloed hebben op de veiligheid van het leven.

(III) droge transformatoren van KVA en lager kunnen op polen worden geïnstalleerd. De afstand tussen de bodem en het wegdek mag niet kleiner zijn dan m; De afstand tussen het elektrische gedeelte en het wegdek mag niet kleiner zijn dan m.

Ramada.Om schade aan de overspanning beter te voorkomen, moeten een groep van hoogspanningsonderhoudsArresters (zoals ycs actieve zinkoxide hoge-voltage-spannings-arresters) worden bijgevuld aan de kant van de werkspanningsbus van droge transformator.

Hoe zit het met olie ondergedompelde transformator brand?

Malakai.Veroorzaakt door zandgaten en scheuren. Voor lekkage is het boren stop gat een goede manier om in-situ stress te verwijderen en verbreding te voorkomen.

De technische specificatie van het elektriciteitsverbruik vereist dat de weerstand van onderhoudsbaandraad gelijk moet zijn; &Omega spp. De weerstand is over het algemeen meer dan ^ omega;, Volgens de wet van Ohm, wanneer de isolerende laag beschadigd is,Ramada.transformator met 1600-olie, is de stroom slechts / van de totale stroom,Ramada.Grote olie ondergedompelde transformator, om een garantie effect te spelen. Hoe hoger de spanning,Ramada.Afbeeldingen van 2500kVA droge transformator, hoe kleiner de weerstand, met andere woorden, in het geval van hoge spanning. We kunnen ons zorgen maken over de centrale en een hoop professionele kennis beheersen.

In het hele proces van het overbrengen van elektromagnetische energie in het stroomvoorzieningssysteem zal het onvermijdelijk leiden tot het verlies van spanning en uitgangsvermogen. Bij het transport van dezelfde uitgangskracht, is het spanningsverlies omgekeerd evenredig aan de spanning, en het verlies van de uitgangsenergie is omgekeerd evenredig aan de vierkante spanningsmeter. De transformator wordt gebruikt om de spanning te verhogen en de schade te beperken.


Ramada.Nationale norm voor het verlies van olie ondergedompelde transformatorVeld zal profiteren



Na het aanscherpen van de losse bouten, verzegel de flens, en het oplossen van de bouten die waarschijnlijk lekken, zodat het doel van volledige behandeling te bereiken. Strek de losse bouten strikt volgens de eigenlijke werking- en verwerkingstechnologie.

Wanneer de stookolie wordt gemengd met verschillende soorten nieuwe olie of voor olie wordt gebruikt, naast de nauwkeurige meting van het koude filterpunt van de gemengde olie is het ook nodig om hoge en lage temperatuur test en slib te verrichten en de ophoping van het slib te observeren. De ophoping kan niet worden bereikt. De resultaten van de werking van het mengsjabloon zijn niet dat de oorspronkelijke olie zeer slecht is, en vervolgens de spanningsimpuls sluiten.

Dry type transformator bedrijf

De hangende kern van droge transformator is een belangrijk onderdeel.


Ramada.Nationale norm voor het verlies van olie ondergedompelde transformatorVeld zal profiteren



Wanneer de transformator in werking wordt gesteld zodat het kan worden beheerd en gebruikt op een gemengde manier.

transformator-onderneming met olieonderdompeling

onderhoud van apparatuurTijdens de test zonder belasting moet de transformator worden aangesloten op de werkende spanning van de schakelstroomtoevoerkant, als de tapwisselaar niet op tijd is, een groot Idquo; Tweet ^ rdquo; De hoogspanningszekering wordt verbroken wanneer het lawaai ernstig is; Als de tapwisselaar defect is, zal het milde Idquo veroorzaken; Squeak ^ rdquo; Corona ontladingsgeluid, stroomuitval onmiddellijk voor onderhoud.

Productie afdelingtransformator-onderneming met olieonderdompeling

Visuele controle voor de controle van de transformator

Wanneer de nieuwe olie die door de energietransformator wordt gevuld en het zojuist overwogen oliemonster worden gebruikt, kan het oliemonster slechts worden gebruikt na voldoende stand.

Ramada.Droge transformator

De belangrijkste reden voor olielekkage is dat er gebreken zijn in gietijzeren delen

Wanneer de volledige belasting test wordt uitgevoerd en alles normaal is, kan de belasting worden aangesloten.

Ramada.Overige productinformatie
  • PakkenHydraulische vaste instapbrugTechnische methoden in muurbescherming

    PakkenHydraulische vaste instapbrugTechnische methoden in muurbescherming

  • Neuss.Zelflopend schaarvorkhefplatformWat zijn de kenmerken?

    Neuss.Zelflopend schaarvorkhefplatformWat zijn de kenmerken?

  • Xinrong.kgmHome miniliftWaarom is het zo veelzijdig?

    Xinrong.kgmHome miniliftWaarom is het zo veelzijdig?

  • RotterdamHydraulisch schaartype hefplatformPrijzen blijven stijgen

    RotterdamHydraulisch schaartype hefplatformPrijzen blijven stijgen

  • Fenyang.Hydraulisch hefplatformWat is er nodig bij kwaliteitsinspectie?

    Fenyang.Hydraulisch hefplatformWat is er nodig bij kwaliteitsinspectie?

  • Ashbourne.kgmPrijs van hydraulisch hefplatformToepassingseffect verwerken

    Ashbourne.kgmPrijs van hydraulisch hefplatformToepassingseffect verwerken

  • AntibesElektrische hydraulische hefplatformtruckEen paar dingen om op te letten

    AntibesElektrische hydraulische hefplatformtruckEen paar dingen om op te letten

  • AntibesHydraulisch hefplatform met schaarvorkBediening en gebruiksspecificatie

    AntibesHydraulisch hefplatform met schaarvorkBediening en gebruiksspecificatie

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!